Annoncering af Freedombox-Privoxy   (81%)

Webbrowsing med øget privatliv og sikkerhed

Én ting som mange mennesker er enige om at FreedomBox bør gøre er, at filtrere nettet for privatlivets skyld og fjerne reklamer. For at nå dette mål, så vil FreedomBox fungere som en web-proxy som rydder op og beskytter web-trafik.

Vi har et første-udkast af privoxy oppe på git. Den opgraderer din webtrafik til at foretrække ssl-kryptering hvor som helst den kan. Den fjerner overvågningssoftware fra websider for at give dig øget privatliv og anonymitet når du bevæger dig rundt.

Hvis du er en privoxy-bruger, så giv venligst pakken en testkørsel og rapportér hvilket som helst problem til fejlhåndteringen. Vi arbejder på at sende disse ændringer til opstrømmen, og i mellemtiden, så kan du danne en debian-pakke ganske let fra git-depotet.

Det videre arbejde vil inkludere et skript, der tester alle reglerne fra https-everywhere og forkaster de som er i stykker. Såvel som ét der periodisk tjekker efter nye regulære udtryk. Enhver som ønsker at bidrage med at skrive dette er velkommen til at hoppe ombord!

Flere detaljer om denne del af FreedomBox kan findes på vores kode-side.

This page is also available in the following languages, thanks to the work of our excellent translation team: