FreedomBox vinder konkurrencen Ashoka Changemakers   (77%)

FreedomBox vinder konkurrencen Ashoka Changemakers

Organisationen FreedomBox Foundation har vundet konkurrencen Ashoka Changemakers Competition i kategorien "Citizen Media" (medier for borgerne)! Denne afgørelse blev truffet gennem offentlig afstemning, hvilket betyder at det var din støtte som bragte os til tops. Tak til alle som stemte og hjalp med at sprede budskabet. Dette fællesskab fortsætter med at samarbejde på helt utrolig vis.

Ashoka vil overrække os $5.000, som vi vil anvende til at finansiere yderligere udvikling af FreedomBox. Ét af vores mål er at øge bevidstheden omkring behovet for teknologi som respekterer privatlivet, og deltagelse i konkurrencen tillod os at præsentere FreedomBox for en masse mennesker, der aldrig før havde hørt om den. Alene på denne baggrund, fik FreedomBox tilstrækkeligt udbytte af konkurrencen

Tillykke til alle andre vindere og finalister. Ashoka satte fokus på mange gode projekter, der arbejder med frihed og åben tilgængelighed til kommunikationsteknologi. FreedomBox vil helt sikkert krydse med disse projekter igen.

This page is also available in the following languages, thanks to the work of our excellent translation team: